Over ons

Over Voordeeldump.nl
Voordeeldump is onderdeel van Stunthandel Doldersum

Adres:
Havenstraat 11
7681 EA Vroomshoop
0546-644905
Ons rekening IBAN nr : NL93INGB 0657623814

Voordeeldump is een jong en dynamisch bedrijf. Ons streven is een online winkel waar het assortiment vaak vernieuwd wordt en de artikelen vooral heel voordelig word aangeboden. Wij zijn het meest geconcentreerd op de badkameraccessoires, ook de radiatorbekleding komt ook steeds meer in aanbod. 

Wij leveren allerlei producten, van badkamer accessoires tot Gordijnen en van schakelmateriaal tot radiator bekleding. Deze producten zijn van allerlei gerenommeerde merken. Door onze ervaring en kritisch inkoopbeleid zijn wij in staat producten tegen de LAAGSTE PRIJS aan te bieden.

Alle aangeboden producten zijn uit voorraad leverbaar. Contact wordt opgenomen als dit onverhoopt niet realiseerbaar is, waarbij u te allen tijde de keuze heeft om een langere leveringstijd te accepteren of om de reeds betaalde transactie terug te draaien.
Ons Retourbeleid is ook glashelder; is het artikel niet naar wens dan hanteren wij de niet goed, geld terug garantie.

 

info: Stunthandel Doldersum

Groot in partijhandel

Greep uit ons assortiment:
Dakplaten - Tuinhout - Plaatmateriaal - Binnendeuren - Buitendeuren - Hang en sluitwerk - Plinten -  Sierlatten - Hout - Ligbaden - Douchecabine's - Ijzerwaren - Radiatorbekleding - Raamdecoratie - 

Openingstijden: ma t/m vrij 8.30 tot 17.30 zat 9.00 tot 12.00
Adres: Havenstraat 11 7681 EA Vroomshoop

 

Ouderwetse klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel vandaar dat het bij ons ook mogelijk is om af te halen op afspraak. Ook wanneer u liever niet via onze site bestelt, of de producten wil ophalen, dan kan u te allen tijde ook telefonisch een bestelling plaatsen. Hiervoor zijn wij bereikbaar op 0546-644905 of via het contactformulier.

Wij hanteren betaling via uw eigen beveiligde bankomgeving middels iDEAL, een bankoverschrijving of paypal.

Met vriendelijke groet,


Voordeeldump.nl